НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

Bio-Kult и ADM Protexin – науката и природата в равновесие

От 1992 година компанията ADM Protexin, създател на бранда Bio-Kult, е посветена на производството на иновативни продукти от най-високо качество. Философията ѝ – науката и природата в равновесие – е родена от убеждението, че приложните изследвания превръщат природните богатства в полезни и ефективни здравни решения за хора и животни.

za nas gore scaled newbg

Гарантираното качество е възможно

Продуктите се разработват в собствена научно-изследователска база, но и в тясно сътрудничество с водещи изследователски и университетски центрове във Великобритания и по света.

Произвеждат се в собствена, изградена специално за целта модерна производствена база, което позволява пълен контрол на технологичните процеси и на готовата продукция по най-високите стандарти за качество. ADM Protexin притежава сертификати за качество: cGMP (MHRA), ISO9001: 2015, BETA NOPS, всеки от които включва редовни одити, за да се гарантира поддържането на стандарти.

Прилага се пълна програма за контрол на всички партиди суровини и готови продукти, което гарантира възможно най-доброто качество през целия производствен цикъл и за целия срок на годност на продукта.

ДОКАЗАН И ДОВЕРЕН

НАУЧНО РАЗРАБОТЕНА МУЛТИЩАМОВА ФОРМУЛА ЗА ПОМОЩ НА ВАШЕТО ТЯЛО, ГАМАТА BIO-KULT Е ПОДКРЕПЕНА ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЗДРАВНА СЛУЖБА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, КАТО ВОДЕЩА МАРКА С ЖИВИ БАКТЕРИИ

КОГАТО СТЕ ГОТОВИ ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ СТРАХОТНО, НИЕ СМЕ НАЛИЧНИ В ЦЯЛАТА ТЪРГОВСКА И АПТЕЧНА МРЕЖА В БЪЛГАРИЯ

Най-важните критерии – ефикасност и безопасност

Щамовете от всяка партида се обработват индивидуално в съвременна техника, която отговаря на изискванията на добрата производствена практика и се управлява от високо-квалифициран персонал. Технологичният процес спомага за оцеляването на щамовете в условията на стомашна киселинност и позволява съхранение на крайния продукт при нормална стайна температура.

Всички продукти Bio-Kult преминават тестове за стабилност при контролирани условия на влажност и температура и концентрацията на съдържащите се щамове е гарантирана до края на срока на годност.

Всички бактериални щамове са напълно идентифицирани и безопасни за употреба. Те са вписани в Националната колекция за индустриални, морски и хранителни бактерии (национална банка за събиране на култури), базирана в Абърдийн, Великобритания, където може да се осигури безопасна възпроизводимост на щама без генетична промяна. Използваните щамове се считат за безопасни и от Европейския комитет за квалифицирана презумпция за безопасност.

ADM Protexin – член на асоциации за човешко здраве

Международната асоциация за пробиотици (International Probiotics Association – IPA) има за цел да предостави уникален форум за обмен на проучвания и най-съвременни постижения в пробиотичните технологии и разработването на нови продукти на своите членове, представители на индустриални и академичните среди http://www.internationalprobiotics.org/

Изследователският институт за фармабиотици (Pharmabiotic Research Institute – PRI) се стреми да улесни разработването на лекарствени пробиотици (фармабиотици) чрез подобряване на информираността за новата индустрия микробиота & човешко здраве, както и да изгради регулаторната рамка, която ще помогне да се превърнат фармабиотиците в терапевтична реалност https://www.pharmabiotic.org/

ADM Protexin подкрепя Международната научна асоциация за пробиотици и пребиотици (International Scientific Association for Probiotics and Prebiotics – ISAPP), посветена на развитието на науката за пробиотиците и пребиотиците. ISAPP е нестопанска научна организация от академични и индустриални учени, участващи в изследвания на фундаментални и приложни аспекти на пробиотиците и пребиотиците. Те имат общ интерес да генерират високо-качествена научна информация в областта на пробиотиците и пребиотиците и да предоставят насоки за съвместни и мултидисциплинарни изследвания https://isappscience.org/

Опитът на ADM Protexin в производството на живи бактериални продукти в продължение на повече от 25 години, придружен от гаранции на качеството и акредитации, е несравним. Независимо дали купувате продукт на ADM Protexin за себе си, за вашето семейство или за вашите животни, можете да бъдете сигурни, че получавате най-висококачествените, натурални продукти, разработени и подкрепени от ефективна наука.